

|
Przekąska z pangi w sosie tajskim
Kawałki pangi (30%) z pędami bambusa i papryką
Skład: panga (30%), pędy bambusa (15%), woda, czerwona papryka (10%), przecier pomidorowy, cukier, kasztany wodne, olej rzepakowy, ocet winny, chutney mango (cukier, mango, ocet winny, sól spożywcza, przyprawy), skrobia, sól spożywcza, przyprawy (w tym gorczyca), czerwona pasta curry (czerwone papryczki chili, trawa cytrynowa, przyprawy, sól spożywcza, szalotka, dziki kardamon, skórka limonki kaffir), substancja zagęszczająca (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), ekstrakty przypraw, aromat.

|

|
Przekąska z kurczaka w sosie curry z owocami
Kawałki kurczaka (31%) z ananasem oraz papryką
Skład: gotowane mięso z kurczaka (31%), czerwona i zielona papryka (18%), ananas (13%), woda, cebula, olej rzepakowy, cukier, chutney mango (cukier, mango, ocet winny, sól spożywcza, przyprawy), przecier pomidorowy, ocet winny, sherry, curry (w tym gorczyca, seler), musztarda (woda, ziarna gorczycy, ocet winny, sól spożywcza, cukier, przyprawy, aromat), sól spożywcza, skrobia, substancja zagęszczająca (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), przyprawy, białko mleka.
 |

|
Sałatka z tuńczyka z warzywami
Tuńczyk z kukurydzą i czerwoną fasolą
Skład: tuńczyk (Katsuwonis pelamis) (27%), czerwona fasola(22%), kukurydza (18%), woda, marchewka, czerwona papryka, cebula, zielona fasolka, olej rzepakowy, cukier, ocet winny, sól spożywcza, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma guar.
 |
Przekąski i sałatki
|
Waga netto produktu |
175 g |
Ilość sztuk w kartonie |
6 |
|
|